Стопкадри: Нова ТвНиколина Ангелкова направи прелюбопитен коментар, след като 26-годишен мъж от

...
Стопкадри: Нова ТвНиколина Ангелкова направи прелюбопитен коментар, след като 26-годишен мъж от
Коментари Харесай

Ангелкова с брутален коментар за гадателката, взела 140 000 лева от мъж за разваляне на магия

Стопкадри: Нова Тв

Николина Ангелкова направи прелюбопитен коментар, след като 26-годишен мъж от Северна България бе изманен и заплати 140 хиляди лв. на врачка, с цел да му скапе черна магия и да му направи бяла за обич.

Мъжът, който е просветен, е имал проблеми с влиятелната си работа и когато намерил уеб страницата на Мария Асенова, се свързал нея и я посетил в София.

Впоследствие ясновидката му поискала по 1000 лв. на сеанс и за половин година сумата набъбнала сензитивно.

Измаменият дал всичките си спестявания и даже изтеглил няколко заема, с цел да заплати на Асенова, която се дефинира за наследница на Ванга.



Самата Мария се похвали пред Нова Тв, че пророчицата разкрила нейната заложба да скапва вълшебства и да лекува, още когато е била на 15 години.  

Чудно ми е за какво хората се поддават на такива измами, на такива шарлатани. За мен това е един много сериозен симптом, за това че обществото ни е болно, за това че хората в своето обезсърчение и в своята невъзможност, в търсенето на някаква помощ за себе си, се поддават на такива операции и прибягват до услугите на шарлатани, сподели в „ Пресечна точка “ Ангелкова.

Не мога по различен метод да си го обясня, по какъв начин по този начин един млад просветен човек, какъвто е образецът, а то образци има доста, се поддава и имат вяра на това, че има вълшебства. Извинявайте, само че да тръгнеш и да си правиш бяла магия за обич за персонален живот, звучи за мен неуместно това, добави някогашният министър на туризма.

Според мен е значимо, несъмнено, когато става въпрос за машинация,  компетентите органи да се намесят, тъй като това има връзка и с Ало-измамите. Защото и на тях се поддават обезверени хора, които по някакъв метод биват манипулирани и се спекулира с техните вярвания в една или друга посока, съобщи още юристът. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР